Biltema akkulaturi

Auton akkulaturit – Biltema.fi

Yksi ratkaisu voi olla hankkia auton akuille tarkoitettu akkulaturi. Bilteman valikoimassa on akkulatureita sekä autojen että moottoripyörien akuille.

Valikoimastamme löydät laadukkaat auton akkulaturit sekä akkulaturit moottoripyörän, mönkijän tai mopon akkujen lataamiseen aina edulliseen hintaan.

Akut, akkulaturit ja tarvikkeet – Biltema.fi

Akut · Akkulaturit · Akkutarvikkeet · Lyijyakut · Moottoripyörän akut · Vapaa-ajan akut. Sulje valikko. Etsi ajoneuvoosi sopivat Ajoneuvojen akut.

Auton akun kunto kannattaa tarkistaa tasaisin väliajoin. Meidän valikoimastamme löydät edulliset käynnistysakut henkilöautoihin, kuorma-autoihin sekä traktoreihin kuin myös vapaa-ajanakut esimerkiksi veneisiin, asuntovaunuihin ja ruohonleikkureihin.  

Akkulaturi lyijyhappo- ja LiFePO4-akuille – Biltema.fi

Tehokas laturi 6/12 V:n perinteisille lyijyhappoakuille, Pb. WET, MF, AGM, Gel ja CA/CA, sekä 12 V:n LiFePO4-akut. Muistitoiminto, suojaus oikosulkua …

Akkulaturi lyijyhappo- ja LiFePO4-akuille

Akku ja laturi – Biltema.fi

Akku ja laturi · Akku MultiX 18 V, 4,0 Ah · Akkulaturi QC 18V4 · Akku MultiX 18 V, 2,0 Ah · Akku MultiX 10,8 V, 2,0 Ah · Akkulaturi, duo · Laturi 10,8 · Latauslaite …

Akkulaturi QC 18V4 – Biltema.fi

Akkulaturi QC 18V4 ; Teho, 80 W ; Lämpötila-alue, 0-40 °C ; Kotelointiluokka, IPX0 ; Paino, 0,4 kg ; Latausaika, 45 minuuttia (2,0Ah akku).

Bilteman MultiX 18 V-sarjaan kuuluvien akkujen lataamiseen.  HUOM! Konejärjestelmä, jossa on yhteinen akku.

Akkulaturi 2/4 AA-/AAA-paristolle – Biltema.fi

Kätevä akkulaturi ladattavien NiCd- ja NiMh-paristojen lataamiseen heti, kun lataustarve ilmenee. Helppokäyttöinen Akkulaturin käyttäminen on erittäin …

Kätevä akkulaturi ladattavien NiCd- ja NiMh-paristojen lataamiseen heti, kun lataustarve ilmenee. Helppokäyttöinen Akkulaturin käyttäminen on erittäin helppoa. Sijoita paristot laturiin navat oikein päin. Liitä laturi sen jälkeen pistorasiaan. Varsinainen lataus alkaa noin minuutin kuluttua. Tunnistaa pariston tyypin Laturissa on tunnistin, joka tutkii laturiin asetetun pariston tyypin. Jos paristoja ei voi ladata, koska ne ovat väärää tyyppiä tai väärin sijoitettu, punainen LED-merkkivalo alkaa vilkkua. Turva-ajastin Akkulaturissa on turva-ajastin, joka suojaa paristoja ylilataamiselta. Laturissa on myös suojaus paristojen oikosulkemista vastaan. Tärkeää Jos lataat vain kaksi paristoa, ne on sijoitettava kahteen vasemman- tai oikeanpuoleiseen latauspaikkaan. Laturilla ei voi ladata yhtä tai kolmea paristoa.

USB-käyttöinen akkulaturi litiumioniakuille – Biltema.fi

USB-käyttöinen akkulaturi litiumioniakuille – Biltema.fi

Kätevä akkulaturi litiumioniakkujen lataamiseen missä tahansa. USB-käyttöinen Laturi on USB-käyttöinen ja se ottaa virran mukana toimitetun …

Kätevä akkulaturi litiumioniakkujen lataamiseen missä tahansa.  USB-käyttöinen Laturi on USB-käyttöinen ja se ottaa virran mukana toimitetun mikro-USB-kaapelin kautta. Kaapeli yhdistetään esimerkiksi tietokoneeseen, USB-adapteriin, varavirtalähteeseen tai USB-seinäliitäntään. Helppo ottaa mukaan Kätevänkokoinen laturi kulkee helposti mukana laukussa tai takintaskussa. Sen ansiosta voit ladata akkuja myös matkoilla esimerkiksi junassa, bussissa tai hotellihuoneessa. Yhteensopivuus Akkulaturilla voi ladata seuraavia akkumalleja: ICR 10440 ICR 14500 ICR 16340 ICR 17335 ICR 17500 ICR 18350 ICR 18650 ICR 18700 ICR 22650 ICR 25500 ICR 26650 Tärkeää Asenna akku aina napaisuusmerkkien mukaan.

Keywords: biltema akkulaturi, akkulaturi biltema, biltema akkulaturi testi