Biltema alumiinilaatikko

Työkalulaatikko, alumiini, 58 L – Biltema.fi

Meiltä löydät erilaiset ja erikokoiset säilytyslaatikot edulliseen hintaan! Tutustu valikoimaamme ja nouda omasi lähimmästä myymälästä tai tilaa verkosta!

Työkalulaatikko, alumiini, 58 L

työkalulaatikko, alumiini, 155 L – Biltema.fi

Zarges alumiini laatikko, Työkalut, tikkaat ja laitteet, … VidaXL Alumiinilaatikko 61,5×26,5×30 cm 142936, Hyllyt ja säilytys, Sisustus ja.

Täyshitsattu alumiinilaatikko lukittavalla kannella, sopii työkalulaatikoksi tai säilytyslaatikoksi koneisiin. Kansi on vahvistettu, ja siinä on rst-teräksestä valmistetut vetoketjut; avautumiskulma 100 astetta. Niitattujen rst-saranoiden ja vahvojen upotettujen kahvojen ansiosta laatikko on kompakti ja helposti varastoitava. Mukana kaksi avainta.

Säilytyslaatikko, alumiinia – Biltema.fi

Säilytyslaatikko, alumiinia

Työkalulaatikko, alumiini, 15 L – Biltema.fi

Täyshitsattu alumiinilaatikko lukittavalla kannella, sopii työkalulaatikoksi tai säilytyslaatikoksi koneille. Niitattujen, rst-teräksestä valmistettujen saranoiden ansiosta laatikko on kompakti ja helposti varastoitava. Mukana kaksi avainta.

Alumiinilaukku – Biltema.fi

Kevyt, kestävä ja pinottava laukku, joka sopii kameralaukuksi, instrumenttilaukuksi, työkaluille tai muille särkyville laitteille.  Laukussa on vahva metallirunko ja laminaattisivut sekä niitatut kulmavahvikkeet, saranat ja pikalukot. Pehmeäksi vuoratun sisäpuolen voi jakaa lokeroiksi, kannessa on irrotettava työkalulokerikko, jossa 17 taskua. Kannen voi lukita avaimella, ja laukussa on tukeva kantokahva, olkahihna ja kumitassut takana ja alla.

Säilytyslaatikot – Biltema.fi

Meiltä löydät erilaiset ja erikokoiset säilytyslaatikot edulliseen hintaan! Tutustu valikoimaamme ja nouda omasi lähimmästä myymälästä tai tilaa verkosta!

alumiinilaatikko – IKH

Katso alumiinilaatikko hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Nopea toimitus!

Työkalujen varastointi ja tavaransiirto – Puuilo

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 18ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: biltema alumiinilaatikko