Biltema hautalyhty

Lyhty, 95,5 cm – Biltema.fi

Metallirunkoinen lyhty, lasiset seinät. Väreinä musta, valkoinen ja harmaa. Sisä- ja ulkokäyttöön. Mitat: 10 x 10 x 15 cm.

Kaunis kynttilälyhty metallista ja lasista. Lyhty on asennettu metallivarteen, joka on helppo painaa maahan. Sopii lämpö- ja hautakynttilöille.

Hautalyhty musta ristillä | Motonet Oy

Kynttilälyhty – Biltema.fi

Osta & Nouda Drive In – Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App – 19 000 tuotetta taskussasi! Valikko Biltema logo.

Kynttilälyhty

Lyhdyt | Prisma verkkokauppa

Hautakynttilät – Biltema.fi

House hautalyhty telineellä 77,5 cm. 19,95 €. House lyhty Emma 27 cm, lajitelma. 14,95 €. Lyhty Porvoo 28,5 cm. 25,95 €. House hautalyhty+teline 29 cm musta.

Hautalyhty, musta | tokmanni.fi

Hansa 70h hautalyhty.. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 2,90 €. Määrä: Lisää ostoskoriin. Vertaile Näytä vertailu.

Hautalyhty 0031.1R – Kipinä® – Kipinätuote

Lyhdyt | Prisma verkkokauppa

… Sähköskootterit · Terassilämmittimet · Uimalelut · Ulkotulet ja hautalyhdyt · Veneily. Valitse vaihtoehto seuraavista tai ohita jatkaaksesi. Tuotemerkki.

Tervetuloa tutustumaan Prisman Lyhdyt –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Kynttilät ja ulkotulet | Karkkainen.com verkkokauppa

Hautalyhty, musta | tokmanni.fi

Hautalyhty, musta edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Vapaa-aika – K-Rauta

Hautalyhty 0031.1R – Kipinä®

Kynttilät ja ulkotulet | Karkkainen.com verkkokauppa

Kynttilät tuovat valoa ja tunnelmaa
Kynttilät tuovat tunnelmaa varsinkin vuoden pimeimpinä aikoina mutta myös läpi vuoden. Kynttilät tuovat arkeen juhlan tuntua ja luovat kaunista, elävää valoa. Nykyisin kynttilävalikoima on niin laaja, että sieltä löytyy jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen omanlaiset kynttilät. Samoin kynttilänjalka tai kynttilälyhty on mahdollista valita oman tyylin ja maun mukaan. Vaihtoehtoja kyllä riittää.

Kynttilä tilanteen ja tunnelman mukaan
Erilaiset kynttilät, kuten tuoksukynttilät, lämpökynttilät tai vaikka marmorikynttilät tuovat kotiin erilaista tunnelmaa. Tavalliset pöytäkynttilät sopivat hyvin aivan arkiseenkin päivään. Hämärien ja pimeiden aamujen aikana voi kynttilän sytyttää pöydälle vaikka joka aamu. Antiikki- ja kruunukynttilät puolestaan sopivat juhlaan.

Oman tunnelmansa tuovat koristekynttilät ja esimerkiksi erikoiset kelluvat kynttilät, jotka voi laittaa kauniiseen lasiastiaan veteen. Vesi heijastaa valoa kauniisti. Erilaisiin vuodenaikoihin on myös omat sesonkikynttilänsä. Niiden värit, kuviot ja muodot vaihtelevat. Pääsiäisenä sytytetään kevään värisiä, pääsiäismunan mallisia kynttilöitä kuin taas jouluntunnelmaa tuo punainen tai vihreä joulukynttilä.

Kun koti on valaistu kauniisti kynttilöillä, kynttilänjalat ja lyhdyt on valittu, lämpökynttilät, pöytäkynttilät ja tuoksukynttilät aseteltu paikoilleen, on aika siirtää katse pihalle. Erilaiset ulkotulet, jätkänkynttilät ja ulkokynttilät takaavat tunnelman kuistilla ja pihallakin. Lyhtyihin sopivat öljy- ja lyhtykynttilät. Ne ovat oikein käytettynä turvallisia lyhtyjen sisällä.

Suruun on myös omat kynttilänsä. Hautausmaat täyttyvät usein iltaisin hautakynttilöistä. Hautakynttilän sytyttäminen rakkaan haudalla on kaunis ele, mutta ennen kaikkea muistamista, kaipausta ja yhteyttä.

Kynttilät netistä
Kynttilöitä on siis jokaiseen tilanteeseen. Toiselle tunnelmaa tuo marmorikynttilä, toisen kodissa valaisee tuoksukynttilä. Koristekynttilä, pöytäkynttilä ja lämpökynttilä sopivat arkiseenkin käyttöön. Juhlissa loistavat kruunukynttilät.

Olipa kyseessä sitten mikä tahansa kynttilä, kynttilänjalka tai lyhty, kaikki nämä löytyvät netistä. Oman mukavuuden vuoksi kannattaakin tilata kynttilät netistä, sillä silloin ne saa pakattuina kotiovelle asti ilman, että tarvitsisi itse niitä varoen kannella.

Verkkokauppamme kynttilähyllyt notkuvat valikoimaa ja vaihtoehtoja. Sekä lyhdyt, kyntteliköt ja niiden tarvikkeet kannattaa varmistaa samaan tilaukseen. Tilaa omat tunnelman ja valon tuojasi pimeiden aamujen tai juhlallisten tapahtumien varalle. Kynttilä on edullinen satsaus koko kodin tunnelman ja kodikkuuden eteen.

Vapaa-aika – K-Rauta

K-Raudasta tarvikkeet auton huoltamiseen ja pesemiseen. Kuljettamiseen peräkärryt ja venetrailerit.

Keywords: biltema hautalyhty