Biltema liukumäki

Liukumäki – Biltema.fi

Hauska värikäs liukumäki perheen pienimmille. Sopii sisä- ja ulkoleikkeihin. Vahva rakenne, jossa vakaat portaat ja kätevät kahvat kiipeämistä helpottamaan.

Liukumäki

Liukumäki – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset lelut ja varusteet pihapeleihin ja leikkeihin. Tilaa hulavanne, liukumäki tai muut lelut helposti verkkokaupastamme!

Liukumäki

Keinueläin – Biltema.fi

Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo 2 tunnin kuluttua! Lue lisää. Muut asiakkaat ostivat myös.

Kiva muovista valmistettu keinuva eläinhahmo on hurjan hauska tapa kehittää lapsen tasapainoa. Anna lapsen keinua itse tai yhdessä kavereiden kanssa. Yksin keinuessaan lapsi asettuu keskelle. Jos keinujia on kaksi, he asettuvat keinun päihin. Kolmas lapsi istuu keskellä. Kaksi värivaihtoehtoa. Vihreä lohikäärme ja vaaleanpunainen krokotiili. Myydään kappaleittain. Tärkeää ”Osta & nouda” -tilauksissa tälle tuotteelle ei voi valita väriä.

Piha-aktiviteetit ja pihapelit – Biltema.fi

Biltemasta löydät sekä kesä- että talvileluja lasten rakastamiin ulkoleikkeihin. Mutta mitä pitää ottaa huomioon, kun lapselle ostetaan ulkoleluja?

Biltemasta löydät erilaiset lelut ja varusteet pihapeleihin ja leikkeihin. Tilaa hulavanne, liukumäki tai muut lelut helposti verkkokaupastamme!

Galvanoitu, muovipinnoitettu verkko – Biltema.fi

Muovisanko, 12 L. 47-137. Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet. Liukumäki. 3790. Liukumäki. 14-7968. Kengurupallo, 55 cm. 990. Kengurupallo, 55 cm. 45-9080.

Sopii häkkeihin, lintusuojiin jne.

Liukuri – Biltema.fi

Liukuri

Ruuvit – Biltema.fi

Ruuvit

Ulkoleikit – ulkolelut – Biltema

Ulkoleikit – Biltema.fi

Osto-opas: ulkolelut – hauskoja ulkoleluja kaikkiin vuodenaikoihin Kasvavat lapset tarvitsevat päivittäisen annoksen auringonvaloa. Siksi heille kannattaa antaa ulkokäyttöön suunniteltuja leluja hauskaan tekemiseen pihalla. Biltemasta löydät sekä kesä- että talvileluja lasten rakastamiin…

Liukuestematto – Biltema.fi

Liukuestematto

Keywords: biltema liukumäki