Biltema minijääkaappi

Minijääkaappi, 4 l – Biltema.fi

Pieni ja tehokas kylmälaukku kylmänä tai lämpimänä pidettävien ruokien ja juomien tilapäistä säilytystä varten. Jäähdyttää noin 20 astetta ympäristön lämpötilaa viileämmäksi ja lämmittää enintään 65 asteeseen sisäänrakennetun termostaatin avulla. Sivulla oleva merkkivalo näyttää, onko laite jäähdytys- vai lämmitystilassa. Tilavuus 4 litraa. Sisälle mahtuu kuusi 33 cl:n tölkkiä. Virransyöttö 230 V AC tai 12 V DC, joten laukkua voi käyttää sekä kotona että autossa, veneessä tai leirintäalueella.

Jääkaapit – Biltema.fi

Matkajääkaappi kompressorilla 26 L – Biltema.fi

Kätevä matkajääkaappi retkeilyyn ja piknikille; kompressori takaa energiatehokkaan käytön ja alhaiseen äänitason. Kansi avautuu sekä vasemmalta että oikealta puolelta. Vahvat jousitetut kädensijat kumipinnoitteella. LED-näyttö ilmoittaa sisälämpötilan. Jäähdytysteho: -22 – +12 °C, kun ympäristölämpötila on 25 °C. Energiankulutus: 12 V/3,2 A ja 24 V/1,6 A. Verkkolaite ja savukkeensytytinpistoke (2 m) liitäntäjännitteisiin 230 V ja 12 V. Materiaalit: Kotelo ABS- ja PP-muovia. Eristys: Polyuretaanivaahtoa, 100 % freonitonta.

Matkajääkaappi 20 L – Biltema.fi

Vankka matkajääkaappi kylmänä pidettävien ruokien tai juomien tilapäiseen säilyttämiseen. Valmistettu kestävästä PP-muovista. Erinomainen autoon ja veneeseen. 1 irrotettava väliseinä. Jäähdytyskapasiteetti: 12 °C ympäristölämpötilaa alhaisemmaksi. Mukana kaapeli (2 m) 12 V:n tasavirtasovitteella.

JÄNNITTEENTASAAJA 12 V – Biltema.fi

JÄNNITTEENTASAAJA 12 V

Matkajääkaappi kompressorilla, 50 L – Biltema.fi

Kätevä matkajääkaappi retkeilyyn ja piknikille; kompressori takaa energiatehokkaan käytön ja alhaiseen äänitason. Kansi avautuu sekä vasemmalta että oikealta puolelta. Vahvat jousitetut kädensijat kumipinnoitteella. LED-näyttö ilmoittaa sisälämpötilan. Sisällä metallikori juomien jäähdyttämiseen. Jäähdytysteho: -22 – +12 °C, kun ympäristölämpötila on 25 °C. Energiankulutus: 12 V/4,2 A ja 24 V/2,2 A. Verkkolaite ja savukkeensytytinpistoke (2 m) liitäntäjännitteisiin 230 V ja 12 V. Materiaalit: Kotelo ABS- ja PP-muovia. Eristys: Polyuretaanivaahtoa, 100 % freonitonta.

JÄNNITTEENTASAAJA – Biltema.fi

JÄNNITTEENTASAAJA

JÄNNITTEENTASAAJA 12 V – Biltema.fi

JÄNNITTEENTASAAJA 12 V

Keywords: biltema minijääkaappi