Biltema ratti

Ruori, 340 mm, musta – Biltema.fi

Antimagneettinen urheilullinen ruori. Sopii 3/4-tuuman akselilla varustettuun ohjauslaitteeseen.

Ruori, 340 mm – Biltema.fi

Ruostumattomasta teräksestä (AISI 316) valmistettu ruori tuo ohjaamiseen eleganssia ja tyyliä. Helppo asentaa. 3/4 tuuman kartio ohjauspesään.

Ohjauslaite U55 – Biltema.fi

Enintään 55 hv:n tehoisille perämoottoreille. Sopii kaapeliin 25-0245_54, M58, Morse C315/C319, SSC1300 ja SC-18. Ruori voi pyöriä enintään 2,5 kierrosta.

Enintään 55 hv:n tehoisille perämoottoreille. Sopii kaapeliin 25-0245_54, M58, Morse C315/C319, SSC1300 ja SC-18. Ruori voi pyöriä enintään 2,5 kierrosta. Ruorin läpimitta: enintään 375 mm. Mukana asennussarja.

Ratin suojus – Biltema.fi

Ohjauspyörän suojus polyesteriä. Sopii useimpiin ohjauspyöriin. Ø38 cm. RATIN SUOJUS. 39-193. Musta. Tuotetta on varastossa seuraavissa 15 tavaratalossa.

Ratin suojus

Ohjauspyörän suojus, Carbon – Biltema.fi

Ohjauspyörän päällinen mustaa mokkajäljitelmää, jossa punaiset ompeleet ja hiilikuitukuosi. Varmistaa otteen pitävyyden ja tuntuu kesällä viileämmältä, …

Ohjauspyörän päällinen mustaa mokkajäljitelmää, jossa punaiset ompeleet ja hiilikuitukuosi. Varmistaa otteen pitävyyden ja tuntuu kesällä viileämmältä, talvella lämpimämmältä. Ohjauspyörän koko Ø 380 mm.

Ratin suojus, musta – Biltema.fi

Ratin suojus, musta … Tyylikäs ja kulutusta kestävä ohjauspyörän päällinen tekonahkaa. Antaa paremman otteen. Pitää ohjauspyörän viileänä kesällä ja lämpimänä …

Ratin suojus, musta

Pulkat, rattikelkat ja muut talvilelut – Biltema.fi

Pulkat, rattikelkat ja muut talvilelut. Täältä löydät erilaiset välineet mäenlaskuun sekä talvesta nauttimiseen! Perinteinen pulkka sekä liukuri ovat …

Meiltä löydät erilaiset välineet mäenlaskuun sekä talvesta nauttimiseen! Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi pulkat, liukurit, rattikelkat ja vauvapulkat.

Ohjauspyörän suojus – Biltema.fi

Ratin suojus, musta. 39-149. Ratin suojus. alk. 11 …

Ohjauspyörän suojus

Veneily ja veneilytarvikkeet – Biltema

Kaikki venetarvikkeet veneilyyn – Biltema.fi

Bilteman veneilyosastolta saat kaiken tarvittavan veneilyyn! Tuotteemme ovat laadukkaita, mutta silti edullisia. Vesillä olo on mukavampaa ja turvallisempaa …

Biltemasta löydät kaiken tarvittavan veneilyyn ja veneen kunnossapitoon. Meiltä löydät myös venetrailerit sekä kumiveneet ja jollat.

Keywords: biltema ratti, biltema ohjauspyörä