Biltema skeittilauta

Skeitti-/pyöräilykypärä, mattamusta – Biltema.fi

Ilmastoitu skeitti- ja rullaluistelukypärä, koon säätö pyörösäätimellä niskasta. Kuori ABS-muovia. Iskunvaimennus: EPS-vaahtoa.

Skeitti-/pyöräilykypärä, mattamusta

Skeitti-/pyöräilykypärä Mips, harmaa matta – Biltema.fi

Ilmastoitu skeitti- ja rullaluistelukypärä, koon säätö pyörösäätimellä niskasta. Mips-suojaus pyörivää liikettä vastaan. Kuori ABS-muovia.

Skeitti-/pyöräilykypärä Mips, harmaa matta

Skeitti-/pyöräilykypärä, mattavalkoinen – Biltema.fi

Ilmastoitu skeitti- ja rullaluistelukypärä, koon säätö pyörösäätimellä niskasta. Kuori ABS-muovia. Iskunvaimennus: EPS-vaahtoa. Pehmeät, pesunkestävät …

EN 1078- ja CE-hyväksytty. Ilmastoitu skeitti- ja rullaluistelukypärä, koon säätö pyörösäätimellä niskasta. Kuori ABS-muovia. Iskunvaimennus: EPS-vaahtoa. Pehmeät, pesunkestävät vaahtokumipehmusteet.

E-Kick – Biltema.fi

E-Kick · Yhdistelmälukko. 8 Yhdistelmälukko · Vaijerilukko. 6 Vaijerilukko · Skeitti-/pyöräilykypärä, mattamusta. 16 Skeitti-/pyöräilykypärä, mattamusta.

Sähköpotkulauta, jonka enimmäisnopeus on 20 km/t. Kokoontaitettava ja kätevä kuljettaa. Ohjaustangossa on näyttö, joka näyttää nopeuden ja akun varaustilanteen. Levyjarru takana, moottorijarru edessä, seisontatuki, soittokello sekä etu- ja takavalo. Akku: 36 V/6 Ah, 250 W:n moottori. Mukana akkulaturi 230 V. Sähköpotkulauta luokitellaan polkupyöräksi. Tarkista aina käyttömaan mukaan, millaisia määräyksiä sähköpotkulaudan käyttämiseen sovelletaan.

Rullailusuojukset setti – Biltema.fi

Skeitti-/pyöräilykypärä, mattamusta. 1690. Skeitti-/pyöräilykypärä, mattamusta. 27-1965. Kolmipyöräinen potkulauta, punainen.

Suojainsetti rullaluisteluun, inlinesluisteluun ja skeittailuun. Sarja sisältää ranne-, kyynär- ja polvisuojukset. Lasten-/Juniorikoot. HUOM! Pidä huolta, että lapsi käyttää aina kypärää luistelun aikana.

Pyöräilykypärät – Biltema.fi

Bilteman valikoimasta löydät pyöräilykypärät koko perheelle ja kaikenlaiseen pyöräilyyn. … Skeitti-/pyöräilykypärä lapsille, Mips, vihreä.

Bilteman valikoimasta löydät pyöräilykypärät koko perheelle ja kaikenlaiseen pyöräilyyn. Tutustu valikoimaamme ja tee pyöräilystä turvallisempaa!

Skateboarding/Roller Blading Armour – Biltema.fi

Set containing 2 knee guards, 2 elbow guards, 2 wrist guards. Children’s sizes S, M, L. Materials: fabric covering (30 %), EVA (25 %), polyester (15 %), nylon ( …

Skeitti-/pyöräilykypärä lapsille, Mips, vihreä – Biltema.fi

Skeitti- ja pyöräilykypärä pikkulapsille. Mips-suojaus pyörivää liikettä vastaan. Pyörösäädin niskassa, tuuletusreiät takaavat hyvän ilmanvaihdon.

Skeitti-/pyöräilykypärä lapsille, Mips, vihreä

Monitoimiramppi – Biltema.fi

Sitten lähdet vain liikkeelle temppupotkulaudalla, skeittilaudalla, BMX:llä tai rullaluistimilla. Temppuja tehdessä ja hyppiessä keskittyminen ja tasapaino …

Monitoimirampin kanssa motoriset leikit ovat sekä haastavia että jännittäviä. Liitä osat luiskaksi tai käytä niitä yksitellen. Sitten lähdet vain liikkeelle temppupotkulaudalla, skeittilaudalla, BMX:llä tai rullaluistimilla. Temppuja tehdessä ja hyppiessä keskittyminen ja tasapaino kehittyvät, samalla saat hyvää harjoittelua. Helppo koota ja helppo ottaa mukaan myös lomalle.

Rullalautailu-/pyöräilykypärä lapsille, piraatti – Biltema.fi

Skeitti-/pyöräilykypärä, mattamusta. 27-1965 … Skeitti-/pyöräilykypärä, mattavalkoinen. 27-1969. Polkupyörän lamppu mini, 2 kpl.

EN 1080- ja CE-hyväksytty. Rullalautailu- ja pyöräilykypärä pikkulapsille. Ilmastointiaukko, pyörösäädin niskassa. Kuoren rakenteen ansiosta kypärä on kevyt, mukava ja turvallinen. Iskunvaimennus: EPS-vaahtoa. Pehmeät, pesunkestävät vaahtokumipehmusteet. Vihreä turvasolki. Paino: 210 grammaa.

Keywords: biltema skeittilauta