Biltema turvavaljaat

Putoamissuojaimet ja turvavaljaat – Biltema.fi

Sijoita siis turvallisuuteesi ja hanki täydellinen paketti, joka sisältää turvavaljaat, turvaköyden, tukihihnan, kiinnityspisteen ja karbiinihaat.

Tänne olemme koonneet valikoimamme putoamissuojaimia sekä turvavaljaita. Putoamissuojainten käyttäminen on erittäin tärkeää, kun työskennellään korkealla maan pinnasta.

Turvavaljaat koiralle – Biltema.fi

Hyvä vaihtoehto kuljetushäkille. Estää koiraa sinkoutumasta eteenpäin mahdollisessa törmäystilanteessa. Reilut valjaat pehmustettua nailonia.

Hyvä vaihtoehto kuljetushäkille. Estää koiraa sinkoutumasta eteenpäin mahdollisessa törmäystilanteessa. Reilut valjaat pehmustettua nailonia. Säädettävät hihnat, teräskiinnikkeet. Terässolkien ympäröimä ABS-muovinen pikalukko helpottaa valjaiden pukemista ja riisumista. Käytetään auton omien turvavöiden kanssa. Vetolujuus: 5000 N. HUOM! Joissakin automalleissa on varmistettava, että valjaiden liitin viedään vyölukkoon suorassa, muuten se voi juuttua. Sen saa kuitenkin irrotettua melko helposti. Paina solkea ensin alaspäin, ja vedä se sitten suoraan ylös.

Putoamissuojainpaketti – Biltema.fi

Kevytrakenteiset putoamisvaljaat takaavat käyttäjän turvallisuuden ja tekevät työskentelystä mukavampaa ja sujuvampaa. Valjaiden takana on D-rengas …

Putoamissuojainpaketti

Koiran valjaat – Biltema.fi

Koiran valjaat, koko 5. 47-094. Koko:5, 90–110 cm. Tuotetta on varastossa seuraavissa

Oranssit nylonvaljaat, neuleessa heijastavaa lankaa. 3,8 cm ja 2,5 cm leveät pehmustetut hihnat osissa, jotka painavat koiraa eniten. Kestävä O-kiinnitysrengas. Lämpöä ja kylmyyttä kestävä musta nylonsolki.

Koiranvaljaat – Biltema.fi

Tukevat korkealaatuiset valjaat, kädensija. Oxford-kangasta 1680 D. Pehmustettu mukava malli. Mahdollisuus vetokytkentään Musta heijastavin reunoin.

Koiranvaljaat

Turvavaljaat ja putoamissuojaimet – Puuilo

Turvaa työntekosi! Meiltä turvavaljaat sekä putoamissuojaimet edullisesti. 30 pv ilmainen palautus sekä nopea ja varma toimitus!

Putoamissuojaimet ja turvavaljaat | Motonet Oy

Motonetista löydät monipuolisesti erilaisia putoamissuojaimia ja turvavaljaita. Saatavilla valjaat, turvaköydet, tukiköydet ja ankkurinauhat, …

Motonetista löydän hyvän valikoiman turvavaljaita ja muuta tarpeellista putoamissuojatarviketta esim. lumenpudotukseen.

Putoamissuojaimet ja turvavaljaat – K-Rauta

Putoamissuojaimet ja turvavaljaat K-Raudasta – K-Rauta

Katolla tai muuten korkeissa paikoissa työskentelevän tulee huolehtia, ettei horjahtaessa tipahda alas. Tutustu ja löydä tarpeisiisi sopivat …

Katolla tai muuten korkeissa paikoissa työskentelevän tulee huolehtia, ettei horjahtaessa tipahda alas. Tutustu ja löydä tarpeisiisi sopivat putoamissuojaimet.

Putoamissuojaimet – IKH

Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Learn more.

Keywords: biltema turvavaljaat, turvavaljaat katolle biltema, putoamissuojaimet biltema, turvavaljaat biltema