Biltema ulkomaali

Ulkomaalit – Biltema.fi

Meiltä löydät laajan valikoiman ulkomaaleja kuten julkisivumaalit, peltikattomaalit, punamultamaalit, mineraalimaalit, ulkopohjamaalit ja kuultomaalit.

Puujulkisivumaali V Pro, 5 L – Biltema.fi

Oikea valinta kaikkien puupintojen maalaamiseen ulkona!

Oikea valinta kaikkien puupintojen maalaamiseen ulkona! Puujulkisivumaali V Pro on nykyaikainen erittäin laadukas jopa 15 vuotta kestävä julkisivumaali ja sen suuri pigmenttipitoisuus suojaa puuta UV-säteilyltä. Maalia voidaan käyttää laajojen puupintojen maalaamiseen ulkona, joita ei ole aiemmin käsitelty tai jotka on öljytty, kuultomaalattu tai maalattu öljy- tai akrylaattipohjaisella maalilla. Ominaisuudet Täysin pigmentoitu öljyakryylimaali ulkokäyttöön. Akrylaattisidosaine varmistaa valon- ja värinkeston. Öljy tekee maalista vedenkestävää ja saa sen tunkeutumaan pohjaan tehokkaasti. Estää levien ja tummumista aiheuttavien homeiden kasvua. Suuri pigmenttipitoisuus suojaa puuta UV-säteilyltä. Vaikuttaa ympäristöön vain vähän. Erittäin helppo levittää. Sisältää puutavaran pintarakennetta korostavia aineosia. Kunnossapitoväli: 12–15 vuotta. Käyttökohteet Peittävä, vesiohenteinen ja erittäin helposti levitettävä öljyakryylimaali puupintojen maalaamiseen ulkona, joita ei ole aiemmin käsitelty tai jotka on öljytty, kuultomaalattu tai maalattu öljy- tai akrylaattipohjaisella maalilla. Oikea valinta esimerkiksi julkisivuihin. Käyttöohje Aiemmin maalatut puhtaaksi raaputetut pinnat pestään julkisivunpesuaineella ja huuhdellaan vedellä. Niiden annetaan kuivua perusteellisesti. Maalaamaton puu pohjustetaan 36-792 Ulkopohjamaali tai 36-7665 Ulkopohjamaali V. Levitä maalia tiheällä siveltimellä. Hiero maalia puuhun perusteellisesti. Maalaa vain muutaman paksun kerroksin sijasta mieluiten useita ohuita kerroksia, ja anna niiden kuivua muutama päivä. Vältä maalaamasta pintoja, jotka ovat lämpimiä tai joille aurinko paistaa. Muutoin lämpö saa liuottimen haihtumaan nopeasti. Tällöin sideaine ei ehdi tunkeutua puuhun, joten maali tarttuu huonosti. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Sisältää reaktiomassa 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) seos, 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-onin, 1,2-isotiatsol-3(2H)-onin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti. Sisältää eliöntorjuntatuottee: BIT, C(M)IT/MIT (3:1). Sisältää biosidituotteen kuivakalvon säilyttämiseen: OIT diuron (ISO) IPBC. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.VOC max: 130 g VOC/L. VOC limit: 130 g VOC/L (cat. A/d)

Ulkopohjamaali V, valkoinen/kokohimmeä – Biltema.fi

Vesiohenteinen pohjamaali puurakenteiden järjestelmämaalaamiseen ulkona.

Ulkopohjamaali V, valkoinen/kokohimmeä

Maalaus – maalit sisälle ja ulos – Biltema.fi

Täältä löydät sisämaalit ja ulkomaalit, öljyt sekä maalaustarvikkeet.

Biltemasta löydät maalit sisä- ja ulkotiloihin. Meiltä saat myös erilaiset puuöljyt sekä maaliruiskut ja muut maalaustarvikkeet ja -välineet edulliseen hintaan.

Ulkopohjamaali, valkoinen – Biltema.fi

Ulkopohjamaali on perinteinen ulkona käytettävä himmeä puun pohjamaali. Maali …

Ulkopohjamaali, valkoinen

Puujulkisivumaali V Pro Clean, 5 L – Biltema.fi

Sisältää 2-octyl-2H-isothiazol-3-one, 5-CHLORO-2-METHYL-2H-ISOTHIAZOL-3-ONE [EC …

Puujulkisivumaali V Pro Clean, 5 L

Mineraalimaali, 10 L – Biltema.fi

Bilteman Mineraalimaali on erittäin avoin diffuusiolle. Esimerkiksi suolat …

Mattapintainen diffuusiolle avoin vesipohjainen maali mineraalipinnoille ulkona julkisivuissa ja sokkeleissa sekä sisätiloissa esimerkiksi kellarien seiniin ja kattoihin, jotka altistuvat vedelle. Bilteman Mineraalimaali peittää erittäin hyvin. Siksi sitä ei tarvitse maalata useita kerroksia, mikä haittaisi diffuusiota. Erityisominaisuudet: Bilteman Mineraalimaali on erittäin avoin diffuusiolle. Esimerkiksi suolat tunkeutuvat maalikerroksen läpi. Jos suolat eivät pääse siirtymään maalin läpi, niitä kertyy maalin alle. Mineraalisuolat sisältävät vettä, joten edessä on pakkasen aiheuttamaa halkeilua. Mahdolliset suolatahrat on helppo huuhdella pois, jos sade ei huuhtele niitä luonnollisesti. Mineraalimaalin täydentäjäksi on saatavana vettähylkivää julkisivumaalia, joka mahdollistaa diffuusion erittäin helposti. On tärkeää antaa mineraaliseinien sisältämälle vedelle mahdollisuus kuivua. Seinässä on aina vettä. Sitä imeytyy kapillaari-ilmiön vuoksi maasta tai tiivistyy ihmisistä, eläimistä tai muista lähteistä. Tätä maalia käytettäessä vesi kuivuu nopeammin kuin käsittelemättömästä seinästä. Kapillaarivoima nimittäin tehostuu kapillaariputkien ohentuessa. Bilteman Mineraalimaali tunkeutuu syvälle ja kiinnittyy seinän sisäisiin kapillaaritiehyisiin, joten ne ohenevat. Maalattaessa vanhan akryyli- tai lateksivärin päälle on kuitenkin noudatettava varovaisuutta. Jos kerroksia on useita tai jos ne ovat liian paksuja, pinnasta voi tulla liian tiivis, jolloin aiheutuu jäätymisvaurioita. Mineraalipohjamaalijärjestelmä hidastaa karbonaattien muodostumista. Käyttöohje: Pinnan tulee olla kuiva, kiinteä ja puhdas. Pese ja huuhtele pinta. Irrallinen vanha maali poistetaan. Raaputa tai harjaa teräsharjalla vanha ˝muovimaali˝ pois. Pese, huuhtele vedellä ja anna kuivua perusteellisesti. HUOM! Pohjusta aina Mineraalipohjamaalilla, myös aikaisemmin maalatut pinnat. Levitä maalia siveltimellä tai telalla. Jos maalia on ohennettu, myös ruiskumaalaus on mahdollista. Vihje: Maalaa vain sen verran, että pinta peittyy hyvin. Yleensä riittää yksi kerros. Tämä tehostaa diffuusiota. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Vältettävä päästämistä ympäristöön. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti. Sisältää: 2-octyl-2H-isothiazol-3-one; reaction mass of 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Sisältää eliöntorjuntatuottee: C(M)IT/MIT (3:1). Sisältää biosidituotteen kuivakalvon säilyttämiseen: IPBC. OIT diuron (ISO). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.VOC max: 40 g VOC/L. VOC limit: 40 g VOC/L (cat. A/c)

Peltikattomaali, 5 L – Biltema.fi

Siinä on ruosteelta suojaavia lisäaineita. Tällä maalilla voidaan maalata myös …

Vesipohjainen akrylaattipeltikattomaali, puolimatta. Erityisesti uusille peltikatoille tai vanhojen peltikattojen uudelleenmaalaamiseen. Uudet peltikatot on puhdistettava ja pestävä huolellisesti ennen peltikattomaalilla maalaamista. Ominaisuudet: Tällä vesipohjaisella akrylaattipeltikattomaalilla on mainiot elastiset ominaisuudet. Siinä on ruosteelta suojaavia lisäaineita. Tällä maalilla voidaan maalata myös vanhaa sinkkipeltiä (galvanoitua peltiä), sillä se kestää emäksiä hyvin. Tarttuu erittäin hyvin useimpiin alustoihin. Kuivuu nopeasti ja tarttuu hyvin, joten sade ei vaikuta maalattuun pintaan jo neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Käyttöohje: Uusi sinkkipelti: Puhdista hyvin ja esikäsittele 10-prosenttisella fosforihappoliuoksella tai 80–90-asteisella kuumalla vedellä.  Vanha tai aikaisemmin maalattu sinkkipelti: Pese tarkoitukseen sopivalla tehokkaasti rasvaa liuottavalla puhdistusaineella.  Vanha aikaisemmin maalattu pinta: Raaputa ja harjaa teräsharjalla kaikki vanha ja irtain maali huolellisesti pois. Pese edellisen ohjeen mukaan. Jos katossa on ruostevaurioita, käytä ruosteenestomaalia 36-1135. Tehtaalla maalattu metallipinta: Raaputa, harjaa teräsharjalla ja pese edellisen ohjeen mukaan.   Levittäminen: Peltikattomaali levitetään harjalla sivellin tai paineruiskulla. Pinta maalataan vähintään kaksi kertaa, arat pinnat kolme kertaa. Älä maalaa, jos ilma on liian kosteaa tai pinnat märkiä. Älä maalaa myöskään suorassa auringonpaisteessa. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Sisältää reaktiomassa 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) seos, 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-onin, 1,2-isotiatsol-3(2H)-onin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Sisältää eliöntorjuntatuottee: BIT, C(M)IT/MIT (3:1). Sisältää biosidituotteen kuivakalvon säilyttämiseen IPBC: OIT diuron (ISO). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.VOC max: 140 g VOC/L. VOC limit: 140 g VOC/L (cat. A/i)

Punamultamaali, 10 l – Biltema.fi

Vesiohenteinen liimamaali ulkomaalaukseen. Vahvistettu pellavaöljyllä.

Punamultamaali, 10 l

Keywords: biltema ulkomaali