Eeva vekki mies

Eeva Vekki – Wikipedia

Eeva Vekki – Wikipedia

Eeva Vekki on suomalainen stand up -koomikko. Hän on esiintynyt myös Mad Cook Show -televisiosarjan vakiopanelistina sen molemmilla tuotantokausina 2017–2018.

Noin viikon studion Eeva Vekki on tottunut saamaan ympärillä …

Noin viikon studion Eeva Vekki on tottunut saamaan ympärillä olevat ihmiset nauramaan – ”En kestä paskanjäykkyyttä ollenkaan”

21.3.2018 — Noin viikon studion Eeva Vekki on tottunut saamaan ympärillä olevat ihmiset nauramaan – ”En kestä paskanjäykkyyttä ollenkaan”.

Suurelle yleisölle melko tuntematon koomikko ansaitsi kovalla työllä paikkansa parrasvaloissa. Vantaalla kasvanut perheenäiti on myös maailmanparantaja, joka sanoo lähtökohtaisesti kaikkeen “kyllä”.

Eeva Vekki – uusimmat sisällöt – Yle.fi

Eeva Vekki nousi keikkalavalle pissat housuissa. Näyttelijä Birgitta Putkonen yritti ostaa höyheniä Suomen joutsenen miehistöltä. Hyvin sanottu. 30.9.2022.

”Kävisin sen miehen kanssa usein pukujuhlissa ja …

”Kävisin sen miehen kanssa usein pukujuhlissa ja alusvaateostoksilla” – suomalaiset paljastavat hersyvät teini-iän tuntemuksensa päiväkirjoissaan – Hyvä olo – Ilta-Sanomat

Eeva Vekki ja Risto K. Järvinen tapasivat keväällä 2014 Vantaanjoen varressa, mukanaan teiniaikaiset päiväkirjansa.

Teini-iässä kirjoitetut päiväkirjat koskettavat ja naurattavat.

Eeva Vekki – Seura.fi

Aerobinen liikunta tuo lisää virtaa arkeen! Näillä personal trainerin vinkeillä liikut monipuolisesti – ja elämänlaatusi paranee · Ratkaisu epäterveellisen ruoan …

Koomikko Eeva Vekki esittelee ihanat ja pehmeät neuleet

Helvetin hyvä ihminen | Ylioppilaslehti

9.5.2018 — Eeva Vekki on ollut raivaamassa stand upiin tilaa naisille. … ”Jos stand up -klubin esiintyjät ovat pelkkiä miehiä, se on stand up -klubi …

Eeva Vekki on ollut raivaamassa stand upiin tilaa naisille. Myös itselleen, sillä nyt hän on koomikkona ensi kertaa suuren yleisön edessä: Ylen Noin viikon studion juontajana.

EEVA VEKKI @ Stand Up!, kausi 2 – YouTube

Eeva Vekki

Eeva Vekki on mainio stand up-koomikko, kokenut improvisaationäyttelijä, keskinkertainen valemeedio ja ihan helvetin hyvä ihminen.

Keywords: eeva vekki mies