Eläköön kaikki intelligentit miehet

“Eläkööt kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat kernaasti …

“Eläkööt kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat kernaasti kuolla” – Minna Canthin tunnetuimpia ajatelmia voi helposti peilata myös tähän päivään | Keski-Suomi | Keskisuomalainen

19.3.2022 — “Eläkööt kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat kernaasti kuolla” – Minna Canthin tunnetuimpia ajatelmia voi helposti peilata myös tähän …

Ovathan nämä aivan uskomattoman ajankohtaisia viisauksia, miettii nykykulttuurin tutkimuksen yliopistonlehtori Tuija Saresma Jyväskylän yliopistosta.

توییتر Suvi Auvinen در توییتر: «Sitten oli … – Twitter

Sitten oli tietenkin näitä kontroversiaalimpiakin tapauksia, joista tuli olo että Canth varmaan käytti Twitteriä: ”Eläkööt kaikki intelligentit miehet!

”Tyhmät miehet saavat kernaasti kuolla” – Minna Canthin …

19.3.2019 — … otettu vastaan huumorilla, yksi mieskin halusi sen rintaansa, Rämö kertoo ja näyttää pinssiä, jossa lukee ”Eläköön intelligentit miehet!

Pekka Hiltunen Official – “Eläkööt kaikki intelligentit miehet …

“Eläkööt kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat kernaasti kuolla”, kirjoitti Minna Canth v. 1882. Suoraselkäistä Minna Canthin ja tasa-arvon päivää…

Pekka Hiltunen Official – Facebook

“Eläkööt kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat kernaasti kuolla”, kirjoitti Minna Canth v. 1882. Suoraselkäistä Minna Canthin ja tasa-arvon päivää…

Eläkööt kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat…

19.11.2019 — Eläkööt kaikki intelligentit miehet! Tyhmät saavat kernaasti kuolla.” – Minna Canth (1882)

Minna Canthin viisi viisautta: ”Kaikki naiset älkööt tehkö …

Iltalehti

19.3.2016 — Canth avioitui Johan Ferdinand Canthin kanssa, mutta miehen kuoltua hän jäi seitsemän lapsen … “Eläkööt kaikki intelligentit miehet!

Minna iskisi nyrkin pöytään – Kulttuuri | HS.fi

19.3.2007 — … verkkokeskustelua aiheesta onko naisilla tasa-arvoa, hän iskisi nyrkin pöytään ja huudahtaisi: “Eläkööt kaikki intelligentit miehet!

Lue lisää aiheesta.

Minna Canth – parhaat sitaatit

Minna Canth – parhaat sitaatit – Sitaatit.fi

Siihen päätökseen olen tullut, että kaikki juominen, yksin vedenkin, on vahingollista. Poikkeuksen tekee vain kahvi … Eläkööt kaikki intelligentit miehet!

Kokosimme yhteen Minna Canthin parhaat sitaatit. Minna Canth oli kirjailija ja hän tuli tunnetuksi erityisesti naisten aseman parantamiseksi tekemästään työstä.

Keywords: eläköön kaikki intelligentit miehet