Herra hakkarainen hahmot

Koiramäen asukkaat – Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkarainen, yksi Mauri Kunnaksen rakastetuimmista hahmoista, seikkailee tässä ihastuttavassa penaalissa, jota voit käyttää myös moneen muuhun, …

Herra Hakkarainen -pehmo 24 cm

Herra Hakkarainen -pehmo – Herra Hakkaraisen talo

Heikki Hämähäkki, tuo tyylikkäin hämähäkki jota on milloinkaan nähty, on monen lempihahmo Mauri Kunnaksen kirjoissa. Kuinka mahtavaa onkaan, että nyt voit …

Herra Hakkarainen -unilelu tuo hyvät ja pehmoiset unet. Pehmolelu perustuu Mauri Kunnaksen tarinoihin. Pehmoleluina saatavilla myös Koiramäen hahmoja.

Pehmot ja lelut – Herra Hakkaraisen talo

Pehmolelut – Herra Hakkaraisen talo, Ihanien tavaroiden kauppa

Herra Hakkarainen näyttää aivan samalta kuin Mauri Kunnaksen kirjoissakin. … jonka rakastettavat hahmot seikkailevat mitä omituisimmissa paikoissa.

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta löydät useita erilaisia Mauri Kunnas -aiheisia tuotteita pehmoista peleihin ja vuodevaatteista astioihin.

Herra Hakkaraisen talo | Etusivu

Mauri Kunnaksen lastenkirjoihin perustuva elämyksellinen ja toiminnallinen näyttely, jossa pääsee tutustumaan Kunnaksen tarinoiden maailmaan lähes kaikilla aisteilla.

Heikki Hämähäkki -pehmo – Herra Hakkaraisen talo

Heikki Hämähäkki – Herra Hakkaraisen talo

Mauri Kunnaksen Heikki Hämähäkki, pölypallo, tomuhiukkanen tai esimerkiksi palleroinen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tälle suloiselle pehmolle ne sopivat kaikki. Heikki Hämähäkki -pehmolelu on hämähäkki, jota ei tarvitse pelätä.

Elsa-pehmo – Herra Hakkaraisen talo

Elsa on yksi Mauri Kunnaksen Koiramäki-sarjan hahmoista. Hänen kanssaan kirjoissa seikkailevat muut Koiramäen lapset Kille ja Martta. Elsa-pehmo on ihastuttavan pehmeä ja halattava.

Herra Hakkarainen -penaali

Herra Hakkarainen -penaali – Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkarainen, yksi Mauri Kunnaksen rakastetuimmista hahmoista, seikkailee tässä ihastuttavassa penaalissa, jota voit käyttää myös moneen muuhun, kuten aarteiden kuljetukseen, korujen säilytykseen tai vaikkapa yömyssyn säilytykseen.

Heikki Hämähäkki -pipo – Herra Hakkaraisen talo

Heikki Hämähäkki, tuo tyylikkäin hämähäkki jota on milloinkaan nähty, on monen lempihahmo Mauri Kunnaksen kirjoissa. Kuinka mahtavaa onkaan, että nyt voit laskea kutreillesi pipon, jossa vilisee Heikki Hämähäkkejä!

Mauri Kunnas Herra Hakkarainen -pehmolelu 24 cm – Martinex

Mauri Kunnas Herra Hakkarainen -pehmolelu 24 cm | Martinex

Suloinen Herra Hakkarainen -pehmolelu, jonka korkeus on 24 cm. Herra Hakkarainen näyttää aivan samalta kuin Mauri Kunnaksen kirjoissakin. Herra Hakkaraisen voi ottaa mukaan lukuhetkiin, leikkeihin ja se sopii hyvin myös unikaveriksi.Herra Hakkarainen seik

Keywords: herra hakkarainen hahmot