Herra hakkarainen lakanat

Herra Hakkarainen -tuotesarja | Finlayson

ekologiset, [luomupuuvillaiset Herra Hakkarainen -pussilakanat] ja irtotyynyliinat sekä [Herra Hakkarainen lasten pussilakanat] ja ihanan pehmeät kylpypyyhkeet.

Mauri Kunnas ja Herra Hakkaraisen hulvaton maailmaHerra Hakkaraisen seurassa ei tylsiä hetkiä synny, eikä yllätyksistä ole pulaa. Pitkään Herra Hakkarainen esiintyi Mauri Kunnaksen kirjoissa kuitenkin sivuhenkilönä. Kunnas piirsi unissaan kulkevan Hakkaraisen sinne, minne se mahtui, sen kummempia suunnittelematta. Mutta Herra Hakkarainen kiehtoi lukijoita siinä määrin, että hänet päätettiin herättää eli siis ylentää ihan päähenkilöksi. Päätös lienee oikea, sillä Hakkaraisen öiset toilailut ovat ihastuttaneet sittemmin niin meitä kuin myös eri-ikäisiä ihmisiä ympäri maailman. Myös Herra Hakkaraisen uskollinen lemmikki Masa Marsu seikkailee mukana, kuinkas muutenkaan?Finlaysonin Herra Hakkarainen -tuotteet on suunniteltu Mauri Kunnaksen alkuperäisten kuvitusten pohjalta. Kodintekstiileissä Herra Hakkarainen hauskuuttaa perheen isompia ja pienempiä. Sarjasta löydät mm. ekologiset, [luomupuuvillaiset Herra Hakkarainen -pussilakanat] ja irtotyynyliinat sekä [Herra Hakkarainen lasten pussilakanat] ja ihanan pehmeät kylpypyyhkeet. Tutustu valikoimaan ja löydä oma hykerryttävä suosikkisi.

Pussilakanasetit – Herra Hakkaraisen talo, Ihanien tavaroiden …

Pussilakanasetit – Herra Hakkaraisen talo, Ihanien tavaroiden kauppa

Mauri Kunnaksen Herra Hakkarainen -hahmo seikkailee myös pussilakanaseteissä. Setteihin kuuluu aina sekä pussilakana että tyynyliina.

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta löydät useita erilaisia Mauri Kunnas -aiheisia tuotteita pehmoista peleihin ja vuodevaatteista astioihin.

Uniaakkoset pussilakanasetti aikuisten – Herra Hakkaraisen talo

Tämä ihastuttava uniaakkosia sisältävä pussilakanasetti on aikuisten kokoa, eli pussilakana on kooltaan 150 x 210 cm ja tyynyliina 50 x 60 cm.

Mauri Kunnas Herra Hakkarainen 125×85 cm pussilakanasetti

Mauri Kunnas Herra Hakkarainen 125×85 cm pussilakanasetti | Karkkainen.com verkkokauppa

Näissä iloisissa lakanoissa nukkumaanmenijä lipuu kohti kauniita unia Herra Hakkaraisen seurassa. Pussilakanan koko: 125×85 cm Tyynyliinan koko: 40×60 cm …

Herra Hakkarainen unissakävelee pallojen ja raitojen kera kuvitetussa pussilakanasetissä. Pussilakanan ja tyynyliinan kääntöpuoli on raidoitettu pienillä erivärisillä kuvioilla. Pussilakana ja tyynyliina ovat pehmeän raikasta puuvillaa. Setin pohjaväri on valkoinen, ja sen kuvitus on sopusointuisen ja rauhoittavan värinen. Näissä iloisissa lakanoissa nukkumaanmenijä lipuu kohti kauniita unia Herra Hakkaraisen seurassa.

  • Pussilakanan koko: 125×85 cm
  • Tyynyliinan koko: 40×60 cm
  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Pesuohje: 60C

HalpaHalli – Hauskat Herra Hakkarainen lakanat ja pyjamat…

Herkullinen pekoni-kana-lehtikaalisalaatti Atrian tapaan valmistuu helposti ja nopeasti. Lehtikaali ja sitruuna yhdessä pekonin ja kanan kanssa …

Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi ; Pehmolelu, Herra Hakkarainen · 23 lok 21:30 ; Herra Hakkarainen pehmo · 2 kes 16:36 ; Lasten pussilakana ja tyynyliina · 3 huh 14:35 ; Pehmolelu herra …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 128ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Kunnas Herra Hakkarainen pussilakana, punainen

Kunnas Herra Hakkarainen pussilakana, punainen – Lastenkamari

Punainen pussilakana lasten unihetkiin.Ihastuttavat Mauri Kunnaksen hahmot ovat nyt myös tekstiileissä! Kunnaksen Herra Hakkarainen -pussilakanasetti on …

Kunnas Herra Hakkarainen pussilakana, punainen

Kunnas Herra Hakkarainen pussilakana, punainen | Lelufantti.com

Punainen pussilakana lasten unihetkiin. Ihastuttavat Mauri Kunnaksen hahmot ovat nyt myös tekstiileissä! Kunnaksen Herra Hakkarainen -pussilakanasetti.

Punainen pussilakana lasten unihetkiin. Ihastuttavat Mauri Kunnaksen hahmot ovat nyt myös tekstiileissä! Kunnaksen Herra Hakkarainen -pussilakanasetti

Finlayson Unikupla lasten pussilakanasetti valkoinen … – Prisma

Finlayson Unikupla lasten pussilakanasetti valkoinen/vaaleansininen 120×160+40×60 cm | Prisma verkkokauppa

Jos luulit, että nukkuminen on tylsää, kannattaa sukeltaa Herra Hakkaraisen maailmaan. Yölliset seikkailut ne vasta jänniä ovatkin.

Finlayson Unikupla lasten pussilakanasetti valkoinen/vaaleansininen 120×160+40×60 cm ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Keywords: herra hakkarainen lakanat