Motonet postilaatikko

Lukollinen tai muovinen postilaatikko – K-Rauta

Postilaatikot | Lukollinen tai muovinen postilaatikko – K-Rauta

Postilaatikko hakusessa? Meiltä saat metalliset ja muoviset postilaatikot, postilaatikkotelineet ja postilaatikon jalat. Tutustu malleihin ja tilaa!

Postilaatikko muovista tai metallista – nyt netistä – Puuilo

Postilaatikko muovista tai metallista – nyt netistä | Puuilo

Muoviset postilaatikot ovat hinnaltaan edullisia ratkaisuja, ja kestävästä muovista valmistetut laatikot kestävät hyvin käyttöä ja säävaihteluja. Muovisten …

Osta Puuilosta muovinen tai metallinen postilaatikko – joko lukolla tai ilman. Meiltä hankit postilaatikkosi kätevästi joko verkosta tai yli 30 myymälästämme.

Postilaatikot – Biltema.fi

Postilaatikko on joka kodin välttämättömyys. Valikoimassamme on postilaatikoita niin omakotitaloon kuin kerrostaloonkin, pihalle tai oveen asennettavaksi.

Postilaatikko on joka kodin välttämättömyys. Bilteman valikoimassa on postilaatikoita niin omakotitaloon kuin kerrostaloonkin, pihalle tai oveen asennettavaksi.

Postilaatikot | bauhaus.fi

Postilaatikot | bauhaus.fi

Laadukkaat postilaatikot BAUHAUSista. Meiltä löydät eri kokoiset metalliset ja muoviset postilaatikot, kirjeluukut sekä postilaatikon jalat.

Laadukkaat postilaatikot BAUHAUSista. Meiltä löydät eri kokoiset metalliset ja muoviset postilaatikot, kirjeluukut sekä postilaatikon jalat. Tutustu ja tilaa!

Tavaratalot | Motonet Oy

Motonet on laajasta ja laadukkaasta tuote- ja palveluvalikoimastaan tunnettu kotimainen tavarataloketju ja verkkokauppa. Autoilun ja moottoripyöräilyn …

Postilaatikko pihallesi kätevästi Netraudasta | Netrauta.fi

Postilaatikot kaikkiin pihoihin Netraudan verkkokaupasta. Tuotearvosteluja yli 165, arvostelujen keskiarvo 4.2 tähteä. Klikkaa ostoksille!

Postilaatikko välikansi harmaa | tokmanni.fi

Postilaatikko välikansi harmaa edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Osta Postilaatikot kotipihalle edullisesti Byggmaxilta

Osta Postilaatikot Byggmaxista. Laaja valikoima edulliseen hintaan ja hintatakuulla ✓ 30 päivän avoin kauppa ✓ Nopea toimitus

Postilaatikot | Karkkainen.com verkkokauppa

Postilaatikko pitää kannettavan postin suojassa

Jos postilaatikon ilme on rähjäinen tai laatikon kansi ei enää toimi kunnolla, on aika uusia postilaatikko kokonaan. Rikkinäinen postilaatikko ei pysty suojelemaan tärkeää kirjepostiasi säältä tai kosteudelta. Lisäksi ikävän näköinen postilaatikko nojailemassa aikansa eläneeseen telineeseen antaa laatikon omistajasta surullisen vaikutelman. Kaunis, laadukas postilaatikko sopii monen pientalon julkisivuun.

Valitse hyvä muovinen tai korkealuokkainen metallinen postilaatikko Kärkkäisen valikoimista! Muovinen on perinteinen, mutta erittäin toimiva vaihtoehto moneen pihaan tai kesäkodin sisäänkäynnille. Se kuitenkin saattaa haalistua ikävästi vuosien saatossa auringon kilossa. Lisäksi sen kevyt kansi lentää helposti tuulisina päivänä auki altistaen myös sisällön säälle.

Metallinen postilaatikko taas on laadukas ja pitkäikäinen hankinta kestävyyttä arvostavalle. Se ei vähästä hätkähdä sateella tai tuulellakaan. Postilaatikko, jossa on lisäksi lukko, pitää postisi varmasti tallessa myös silloin, kun viihdyt itse poissa pitempiä aikoja. Lukollinen postilaatikko on paras vaihtoehto, jos tapanasi on tilata esimerkiksi pieniä postipaketteja suoraan laatikkoon.

Postilaatikkoteline – itse tehden tai valmiina ostaen

Postilaatikkotelineen voi ostaa valmiina tai tehdä itse esimerkiksi kestopuusta. Pientaloalueella telineestä tulee sopia yhdessä naapureiden kanssa. Voidaan esimerkiksi päättää, että joku kustantaa materiaalit, joku laatikot ja yksi hoitaa telineen pystytyksen.

Postilaatikkotelineen olisi hyvä sopia yhteen muun piharakentamisen ja -rakennusten kanssa. Esimerkiksi jätesäiliöt ovat postilaatikoiden tapaan hyvin lähellä talon sisäänkäyntiä. Niiden yhtenäinen ilme luo harmonisen kokonaisuuden.

Postin ohjeen mukaan postilaatikon tai laatikkoryhmätelineen jalat upotetaan ja tuetaan hyvin maan sisään, vähintään 40 cm syvyydelle. Postilaatikon täyttöaukon suosituskorkeus tienpinnasta on 100 cm.

Postin ohjeistus postilaatikoiden sijoittamiseen

Posti kehottaa uuden postilaatikon sijoituspaikka pohtiessa ottamaan yhteyttä Postin asiakaspalveluun. Tämän jälkeen Postin paikallinen edustaja tulee ottamaan yhteyttä ja kertoo osoitteen mukaisen postilaatikon oikean sijoituspaikan. Posti määrittää postilaatikon paikan postilain ja Liikene- ja viestintäviraston määräyksen mukaisesti. Laatikko on sijoitettava Postin määrittelemään paikkaan.

Posti ohjeistaa sivuillaan kuinka pientaloaleella, taajamissa ja haja-asutusalueella postilaatikot tulisi asettaa. Ohjeen mukaan pientalojen postilaatikot sijoitetaan ensisijaisesti yhtenäisiin ryhmiin. Postilaatikot sijoitetaan ryhmään oikealta katsottuna numerojärjestyksessä pienimmästä suurimpaan.

Keywords: motonet postilaatikko, lukollinen postilaatikko motonet