Motonet saunavaha

Sauna | Motonet Oy

Saunan jälkeen on kätevä peseytyä pesuvadin ja -kauhan avulla. Saatavilla on myös retkisuihku vaikka mökille mukaan. Tilaa saunatarvikkeet netistä tai osta …

Sauna | Motonet Oy

Motonet-tavaratalojen tuotevalikoima uudistuu jatkuvasti. Sen myötä järjestelemme koko ajan hyllytilaa uutuustuotteille, ja samalla sinä pääset asiakkaana …

Tuoteryhmä: Sauna.

Ilves saunavaha 0,9L musta – Puuilo

Ilves saunavaha 0,9L musta | Puuilo

Ilves Saunavahalla voidaan käsitellä niin saunan lauteet kuin seinä- ja kattopaneelitkin. Sisältää puupintoja hyvin suojaavia luonnonvahoja.

Soveltuu saunan puupintojen käsittelyyn. Ilves Saunavahalla voidaan käsitellä niin saunan lauteet kuin seinä- ja kattopaneelitkin. Sisältää puupintoja hyvin suojaavia luonnonvahoja. Imeytyy puuhun ja antaa sille kauniin, silkinhimmeän pinnan.

Saunavaha Ilves 0.9 l Ruskea – Puukaluste- ja lakkamaalit

Saunavaha Ilves 0.9 l Ruskea – Puukaluste- ja lakkamaalit – Rusta.com

Ilves Saunavahalla voidaan käsitellä niin saunan lauteet kuin seinä- ja kattopaneelitkin. Sisältää puupintoja hyvin suojaavia vahoja. Imeytyy puuhun ja antaa …

Ilves saunavaha saunan ja muiden sisätilojen puupintojen käsittelyyn. Imeytyy puuhun ja muodostaa likaa ja vettä hylkivän mattapinnan. Valmissävyt: Musta, ruskea, tummanruskea, kelonharmaa ja valkoinen. Riittoisuus: 10–14 m2/l puulaadusta riippuen. Kuivumisaika: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 12 h. Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua.
Silkinhimmeää suojaa saunan lauteille ja puupinnoille

Soveltuu saunan puupintojen käsittelyyn. Ilves Saunavahalla voidaan käsitellä niin saunan lauteet kuin seinä- ja kattopaneelitkin. Sisältää puupintoja hyvin suojaavia vahoja. Imeytyy puuhun ja antaa sille kauniin, silkinhimmeän pinnan.

TUOTESELOSTE

Esikäsittely uudet pinnat: Puhdista pinta liasta ja pölystä. Kostuta kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.

Esikäsittely aiemmin käsitellyt pinnat: Pese ja huuhtele pinta ja anna kuivua. Jos vahan alle jää aiempia vahakäsittelyitä, lopputulos on kiiltävämpi kuin puupuhtaalla pinnalla. Ei sovellu aiemmin öljytyille tai maalatuille pinnoille ellei vanha pinta ole hiottu kokonaan pois.

Työtapa: Suojaa lattiat hyvin. Sekoita Ilves Saunavaha huolellisesti. Levitä yhteen kertaan puun syiden suuntaisesti keinokuitu- tai vaahtomuovisiveltimellä tai -sienellä. Anna kuivua ja toista käsittely tarvittaessa seuraavana päivänä. Toinen käsittelykerta syventää värillisen saunavahan väriä. Puulaji vaikuttaa lopulliseen väriin. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta hyvin.

Riittoisuus: 10–14 m2/l puulaadusta riippuen.

Kuivumisaika: Pölykuiva 1 h, uudelleenmaalattavissa 12 h. Käyttöönottokuiva vuorokauden kuluttua.

Kiiltoaste: Himmeä.

Ohenne ja työvälineiden pesu: Vesi.

Työskentelyolosuhteet: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja suhteellinen kosteus alle 80 %.

Kuljetus ja varastointi: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Maalaustuoteryhmä 2012: 711 Seinä- ja kattopintojen vesiohenteiset vahat ja öljyt sisäkäyttöön RL 01…05 (RT-luokitus) EU raja-arvo tälle tuotteelle (cat. A/f): 130 g/l (2010) Tämä tuote sisältää max 130 g/l VOC.

Supi Saunavaha EP 2,7 l – K-Rauta

Vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä suoja-aine löylyhuoneen puupintojen käsittelyyn: seiniin, kattoon, lauteisiin, oviin ja ikkunanpuitteisiin.

Tikkurila Supi saunavaha 0,33l harmaa | Prisma verkkokauppa

Tikkurila Supi saunavaha 0,33l harmaa ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

tämän virheen suomalaiset tekevät usein – ”Pilaa saunan …

Asiantuntija: tämän virheen suomalaiset tekevät usein – ”Pilaa saunan helpoiten” – Asuminen – Ilta-Sanomat

16.2.2016 — Lauteiden kestävyyteen voi vaikuttaa myös hoitamalla puuta. Parafiiniöljy on paras käsittelyaine lauteille. Lauteet voi käsitellä sillä kolmesta …

Sauna pitää säännöllisistä pesuista ja käsittelystä parafiiniöljyllä.

Saunasuoja, kyllä vai ei? – – Suomi24 Keskustelut

Saunasuoja, kyllä vai ei? – – Suomi24 Keskustelut

Terve.Saunaremontti alkaa olla valmis ja suunnitelmissa olisi mahdollisesti seinien/lauteiden käsittely saunasuojalla. Lauteiden ja seinien materiaali o…

Supi Saunavaha Valkoinen | bauhaus.fi

Supi Saunavaha Valkoinen | bauhaus.fi

Supi Saunavaha on Tikkurilan on tuote löylyhuoneen kaikkien puupintojen käsittelyyn. Sama tuote sopii lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä ovien ja …

Keywords: motonet saunavaha