Myytävät asunnot Neulamäellä – Metsurintie 4, Kuopio

Neulamäki on kaunis ja viihtyisä asuinalue, joka sijaitsee Kuopiossa. Alueella on tarjolla monia kauniita asuntoja, ja yksi niistä on Metsurintie 4:ssä sijaitseva asunto, joka on juuri tulossa myyntiin. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin tähän upeaan asuntoon ja sen sijaintiin Neulamäellä.

Asunnon tiedot

Osoite Metsurintie 4, Kuopio
Hinta 500000€
Koko 120 m²
Huoneet 4h+k+s

Sijainti

Metsurintie 4 sijaitsee Neulamäellä, joka on rauhallinen asuinalue Kuopiossa. Alueella on hyvät palvelut, kuten kauppoja, ravintoloita ja kouluja. Lisäksi luonto on lähellä, joten ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat.

Asunnon kuvaus

Tämä 120 neliömetrin kokoiset asunto tarjoaa erinomaiset tilat perheelle tai pariskunnalle. Asunnossa on neljä huonetta, keittiö, sekä sauna. Huoneet ovat valoisia ja tilavia, ja asuntoon kuuluu myös parveke, josta on kaunis näkymä ympäröivään luontoon.

Lisätiedot

  • Rakennusvuosi: 2010
  • Kerros: 2/3
  • Autopaikka: Kyllä
  • Vapautuu: Heti
  • Energialuokka: C

“Metsurintie 4:ssä sijaitseva asunto on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka etsivät tilavaa ja hyvin sijaitsevaa asuntoa Neulamäeltä.”

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tästä asunnosta Neulamäellä, ota rohkeasti yhteyttä välittäjäämme ja varaa esittelyaika. Tämä asunto tulee varmasti herättämään paljon kiinnostusta, joten ole nopea ja tee tarjous ennen muita!

Välittäjä: Asuntomyynti Oy
Puhelin: 010 123 4567
Sähköposti: info@asuntosivusto.fi

Artiklen Myytävät asunnot Neulamäellä – Metsurintie 4, Kuopio har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 24 anmeldelser