Olympialaiset jalkapallo miehet

Jalkapallo kesäolympialaisissa 2020 – miesten turnaus

Miesten jalkapalloturnaukseen Tokion olympialaisissa 2020 osallistui 16 joukkuetta, joista yksi paikka oli varattu isäntämaa Japanille.

Jalkapallo olympialaisissa – Wikipedia

Jalkapallo on ollut kesäolympialaisten ohjelmassa miesten lajina vuodesta 1900. Vuosien 1896 ja 1932 olympialaisissa jalkapalloturnausta ei pelattu.

Brasilia juhlii jalkapallon miesten olympiakultaa – Iltalehti

7.8.2021 — Brasilia voitti Tokion olympialaisissa miesten jalkapalloturnauksen kultaa kaatamalla Espanjan jatko-ottelussa 2–1.

Tokion olympialaiset 2021: Miesten jalkapallo – tässä kaikkien …

Tokion olympialaiset 2021: Miesten jalkapallo – tässä kaikkien maiden kokoonpanot

14.7.2021 — Tokion olympialaiset 2021 – miesten jalkapallo: · Ranska: · Japani: · Meksiko: · Etelä-Afrikka: · Honduras: · Uusi-Seelanti: · Romania: · Etelä-Korea:.

Tokion olympialaiset ovat heinä-elokuun ylivoimaisesti suurin tapahtuma ja mielenkiintoa riittää todellakin useassa lajissa.

Jalkapallo – Suomen Olympiakomitea

Olympiaturnaus oli jalkapallomaailman tärkein kilpailu ennen MM-kisojen syntyä vuonna 1930. KOK:n ja Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n erimielisyydet ovat …

Olympialaiset Jalkapallo 2020: Lue Otteluohjelma & Joukkueet

Tokion olympialaisten jalkapalloturnaus 2021 on naisten puolella kovatasoisempi kuin miesten puolella. Naisten peleissä ovat mukana Rapinoe, Morga, …

Tokiossa, Japanissa järjestetään seuraavat kesäolympialaiset 2020. Olympialaiset jalkapallo -sivultamme löydät kaiken tarpeellisen kisoihin. Katso otteluohjelma, lohkot ja joukkueet!

Brasilia vei olympialaisten miesten jalkapallon – finaali ratkesi …

Brasilia vei olympialaisten miesten jalkapallon – finaali ratkesi jatkoajalla – MTVuutiset.fi

7.8.2021 — Brasilian miesten jalkapallomaajoukkue päätti Tokion olympialaiset voitokkaasti, kun lauantaina pelatussa olympiafinaalissa kaatui Espanja.

Brasilian miesten jalkapallomaajoukkue päätti Tokion olympialaiset voitokkaasti, kun lauantaina pelatussa olympiafinaalissa kaatui Espanja.

Brasilia ottaa jalkapallon olympiakultaa – Espanja joutui … – YLE

Brasilia ottaa jalkapallon olympiakultaa – Espanja joutui taipumaan jatkoaikakamppailussa | Yle Urheilu

7.8.2021 — Brasilia juhlii miesten jalkapallon olympiavoittoa, kun se kukisti loppuottelussa Espanjan lukemin 2–1. Katso ottelun maalikooste jutun …

Brasilia voitti miesten jalkapallon olympiaturnauksen.

Tokion olympialaisten miesten jalkapalloturnauksen ikäraja …

Tokion olympialaisten miesten jalkapalloturnauksen ikäraja nousemassa 24 vuoteen – Urheilu | HS.fi

4.4.2020 — Tokion · Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa aikoo BBC:n mukaan · Tätä · Jos esitys hyväksytään Fifan asiasta päättävässä elimessä, Tokion …

Tokion olympialaisten miesten jalkapalloturnauksessa kesällä 2021 pelaa näillä näkymin keskimäärin vanhempia pelaajia kuin edellisissä olympialaisissa.

Keywords: olympialaiset jalkapallo miehet, olympia jalkapallo miehet, tokio jalkapallo miehet