Pyöräilyhousut miehet

Miesten pyöräilyhousut verkkokaupassa stadium.fi

Pyöräilyhousut ovat tärkeä vaate, erityisesti pitkissä treeneissä. Siksi miesten pyöräilyhousujen valikoimamme on koostettu huolella.

Täältä löydät verkkokauppamme tekniset pyöräilyhousut miehille. Valikoimassamme on mukavia miesten malleja sekä olkaimilla että ilman, jotta voit valita juuri sellaiset housut, joissa viihdyt parhaiten. Pyöräilyhousut ovat tärkeä vaate, erityisesti pitkiss

Pyöräilyhousut huippumerkeiltä edullisesti! Bikester.fi

Pyöräilyhousut huippumerkeiltä edullisesti! │Bikester.fi

Meiltä Bikesterilta löydät upean valikoiman pyöräilyhousuja, jotka tulevat alan parhailta laatumerkeiltä. Tarjoamme valikoimassamme sekä miesten että naisten …

Verkkokaupasta -Bikester pyöräilyvaatteet ja -tarvikkeet huippumerkeiltä ✔ Vaude, Craft ja XLC ✔ Tilaa tänään, toimitamme huomenna ✔ Bikester.fi

Miesten pyöräilyhousut ja pyöräilyshortsit | Varuste.net

Osta Miesten pyöräilyhousut ja pyöräilyshortsit edullisesti ja nopeasti Varuste.net -kaupasta. Klikkaa ja tilaa heti tai tule myymäläämme.

Pyöräilyhousut suojaavat sateelta – XXL

Pyöräilyhousut suojaavat sateelta | XXL

Pyöräilyhousut tuovat mukavuutta pitkille lenkeille ja työmatkapyöräilyyn. Sateen- ja tuulenpitävät pyöräilyhousut pitävät sinut lämpimänä kylminäkin.

Pyöräilyhousut ovat erinomaiset erityisesti työmatkapyöräilyssä sillä ne kestävät hyvin sadetta ja tuulta. Tutustu XXL:n laajaan valikoimaan!

Miesten pyöräilyvaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Miesten pyöräilyvaatteet jokaiseen keliin. Pyöräilyharrastusta voi jatkaa ympäri vuoden, kunhan vain vaatteet ja varusteet ovat kunnossa.

Miesten pyöräilyvaatteet jokaiseen keliin

Pyöräilyharrastusta voi jatkaa ympäri vuoden, kunhan vain vaatteet ja varusteet ovat kunnossa. Hyvien varusteiden ansiosta lajia on mukava jatkaa, vaikka sade vihmoisi tai pakkanen napsuisi. Vaateissa on tärkeää, että ne tarjoavat mukavan ajoelämyksen palvellen lajia optimaalisella tavalla. Kesä tai talvi – pyöräilyvaatteet joka keliin ja vuodenaikaan löydät Kärkkäisen verkkokaupan kautta.

Pyöräillä voi ympäri vuoden

Pyörää ei suinkaan tarvitse hylätä varaston seinustalle silloin, kun ensilumi satelee maahan. Päinvastoin! Pyöräily on harrastus, jota voi jatkaa ympäri vuoden. Niin kesällä kuin talvellakin oikeanlaiset vaatteet varmistavat mukavan ajokokemuksen. Iho pysyy myös pakkasella lämpimänä, kun vaatteet siirtävät hien pois iholta. Pyöräilyvaatteet syksyyn ja kevääseen valitaan vaihtelevaan säähän sopiviksi.

Pyöräillessä kannattaa luonnollisesti kiinnittää huomiota omaan pyöräilytapaan ja -lajiin. Maastopyöräilijä tarvitsee erilaiset varusteet kuin työmatkoja pyörän selässä viillettävä kaupunkiajaja. Osa haluaa ajella ainoastaan kesäkaudella, toiset taas jatkavat ajoa ympäri vuoden. Kärkkäisen verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät miesten pyöräilyvaatteiden lisäksi polkupyörät sekä pyöräilytekstiilit ja -varusteet.

Lämpimillä kesäkeleillä pyöräilyyn kannattaa valita vaatteet, jotka suojaavat ihoa mahdollisilta iskuilta ja haavereilta. Näin eteenkin maastossa liikkuessa, missä terävät oksat ja vastaavat saattavat raapia pohkeita ja käsivarsia. Myös kämmenet kannattaa pitää suojattuna pyöräilykäsineillä. Jos kaatuminen tapahtuu, kädet ovat ensimmäisenä ottamassa iskua vastaan.

Pyöräilyvaatteet talvipyöräilyyn

Kerrospukeutuminen on erityisen tärkeää talvipyöräilyssä. Näin pyöräilijä pysyy lämpimänä ilman että olo käy turhan tukalaksi. Ensimmäisen, ihoa vasten olevan kerroksen, tulisi olla hengittävä tekninen alusasu, joka siirtää kosteuden tehokkaasti pois iholta. Merinovillalla varustettu asu on lämmin vaihtoehto alusvaatteeksi.

Alusvaatteiden päälle puetaan välikerros.Välikerrokseksi sopii oivallisesti pitkähihainen, korkeakauluksinen trikoopaita ja trikoohousut. Oikein kylmällä välikerroksia voi pukea etenkin yläkroppaan useita. Välikerroksen päälle tulee tuulelta, kylmältä ja kosteudelta suojaava kuorikerros.

Asusteissa kannattaa huomioida, että vinkka ottaa useimmiten ensimmäisenä eteen ojennettuihin käsiin sekä kasvoihin. Hyvät pyöräilykäsineet pitävät sormet lämpiminä. Ne kuitenkin antavat kädensijoille tukevan pidon. Pään suojaksi kannattaa hankkia lämmin kypärälakki. Kypärälakin pariksi sopii sään mukaan paksu tai ohut pipo.

Miesten pyöräilyhousut netistä – Intersport

Miesten pyöräilyhousut netistä | Intersport

Miesten pyöräilyhousut ; Pearl Izumi. Summit Amfib Pants M – miesten pyöräilyhousut. 199,00 €. 99,90 €. 30 pv alin hinta: 199,00 € ; Shimano. Arashi Rain Pants M …

Tilaa miesten pyöräilyhousut netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Pyöräilyvaatteet | Pyöräily – Budget Sport

Pyöräilyvaatteet | Pyöräily | Budget Sport

Valikoimamme brändejä ovat Craft ja Yoko. Meiltä löydät pyöräilyvaatteet naisille ja miehille; niin pyöräilyhousut, pyöräilyshortsit, pyöräilyhanskat kuin …

Pyöräilyvaatteet sekä muut tarvikkeet pyöräilyyn parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Pyöräilyhousut | Motonet Oy

Motonetista löydät erilaiset pyöräilyhousut kaikenlaiseen pyöräilyyn. Pyöräilyshortsit, ajohousut, housut maastoon saat meiltä.

Miesten Pyöräilyvaatteet – Veloshop.fi

Miesten pyöräilyvaatteet valikoiman tuotteet Veloshopista – Veloshop.fi

Tutustu Meiltä löydät laadukkaat miesten pyöräilyvarusteet, kuten ajopaidat, alusasut, … Castelli Entrata Bibshort pyöräilyhousut 44,00 € 89,90 €.

Tutustu Meiltä löydät laadukkaat miesten pyöräilyvarusteet, kuten ajopaidat, alusasut, sukat tai takit. Tarjoamme laatumerkkien kuten Castellin ja Löfflerin valmistamat laadukkaat ja käyttömukavuudeltaan…

Keywords: pyöräilyhousut miehet