Rengaspoltin biltema

Kaasukeittimet ja retkikeittimet – Biltema.fi

Meiltä löydät laadukkaat retkikeittimet ja kaasukeittimet edullisesti. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi verkkokaupasta tai nouda lähimmästä Biltemasta!

Kaasupolttimet – Biltema.fi

Täältä löydät kaasupolttimet sekä sytytinkaasun. Kaasupoltin on erittäin monikäyttöinen työväline. Tilaa omasi verkkokaupsta tai nouda lähimmästä …

Täältä löydät kaasupolttimet sekä sytytinkaasun. Kaasupoltin on erittäin monikäyttöinen työväline. Tilaa omasi verkkokaupsta tai nouda lähimmästä Biltemasta!

Kaasukeitin, 2,6 kW – Biltema.fi

Kaasukeitin, 2,6 kW.

Kaasukeitin, 2,6 kW

Muurinpohjapannu, valurautaa – Biltema.fi

Oikea valinta ruuan valmistamiseen avotulella. Kestävä rakenne, irrotettavat teräsjalat. Helppo puhdistaa. Ø 38 cm. Kokonaiskorkeus: 23 cm. Paksuus: 7 mm.

Oikea valinta ruuan valmistamiseen avotulella. Kestävä rakenne, irrotettavat teräsjalat. Helppo puhdistaa. Ø 38 cm. Kokonaiskorkeus: 23 cm. Paksuus: 7 mm. Paino: 5 kg. Mukana säilytyspussi.

Minipoltin – Biltema.fi

Minipoltin, jossa pietsosytytin ja säädettävä liekki. Erittäin kevyt, pienikokoinen ja ergonominen malli. Kätevä, helppo ja soveltuu monipuoliseen käyttöön: …

Minipoltin, jossa pietsosytytin ja säädettävä liekki. Erittäin kevyt, pienikokoinen ja ergonominen malli. Kätevä, helppo ja soveltuu monipuoliseen käyttöön: ulkogrillien ja -tulien sytyttämiseen ja jäätyneiden vesiputkien sulattamiseen. Poltin sopii myös harrastuskäyttöön ja käsitöihin, kuten pienoismallien rakentamiseen, juottamiseen ja maalinpoistoon. Sopii kertakäyttöiseen nestekaasupulloon. Ei sisällä kaasupulloa.

Rengaspoltin, Ø 35 cm, kaksikehäinen | tokmanni.fi

Rengaspoltin, Ø 35 cm, kaksikehäinen edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Nestekaasutarvikkeet – Puuilo

Puhalluslamppusarja, kaasupoltin ja muut nestekaasutarvikkeet edullisesti | Puuilo

Nestekaasutarvikkeet, kuten kaasupullon, kaasupatruunan, kaasupolttimen tai puhalluslamppusarjan, hankit kätevimmin Puuilosta – joko netistä tai …

Nestekaasutarvikkeet, kuten kaasupullon, kaasupatruunan, kaasupolttimen tai puhalluslamppusarjan, hankit kätevimmin Puuilosta – joko netistä tai myymälöistämme.

Rengaspoltin 5,5kW, 30 mbar – Grillikauppa.com

Rengaspoltin 5,5kW, 30 mbar

Rengaspolttimessa on noin 30mbarin paine ja 5,5kW teho. Poltin on valurautaa. CE-hyväksytty. Paino 4,5 kg. Lisätietoja …

Rengaspoltin 5,5kW, 30 mbar

Rengaspolttimet ja muurinpohjapannut | Motonet Oy

Muurinpohjapannu lisäksi tarvitset vain rengaspolttimen ja kaasua. Voit myös paistaa herkullisia lettuja nuotiossa, vaikka Muurikka muurinpohjapannulla.

Tuoteryhmä: Rengaspolttimet ja muurinpohjapannut

Keywords: rengaspoltin biltema, spriikeitin biltema