Säteilymittari motonet

Yleismittarit & jänniteilmaisimet | Motonet Oy

Motonetistä löydät laadukkaat yleismittarit ja jänniteilmaisimet sähkön parissa työskentelevien käyttöön. Tutustu valikoimaan tavarataloissa tai klikkaa …

Tuoteryhmä: Yleismittarit & jänniteilmaisimet

Amprobe SOLAR-100 aurinkoenergiamittari | Motonet Oy

SOLAR-100-aurinkoenergiamittari mittaa auringosta tulevan energiamäärän (maks. 2000 W/m2). Tuotteen hyllypaikka: Valitse tavaratalo yläkulman valikosta.

SOLAR-100-aurinkoenergiamittari mittaa auringosta tulevan energiamäärän (maks. 2000 W/m2).

Mistä voi ostaa? Säteilymittari pakolliseksi joka kotiin

Eikös joka kunnassa ole jo väestönsuojia ja väestönsuojeluvranomaiset, eikö näillä ole sitten edes säteilymittareita, ja julkaise netissä säteilyarvoja?

Suomen suosituin KATA säteilymittari – Kata Safety Oy

Säteilymittarit – Suomen suosituin KATA säteilymittari – Kata Safety Oy

KATA® DGM-1500 Turva on Suomen suosituin säteilymittari. Helppokäyttöisen ja tarkan säteilymittarin hankit helposti jälleenmyyjiltämme.

Säteilymittarit | Metallinpaljastimet – Finndetector.com

Geigermittari näyttää maaperän tai kivinäytteen säteilyannoksen. Mittari mittaa beeta-, gamma- ja röntgensäteilyä. Dosimetri mittaa henkilön saamaa beeta-, …

Temet säteilymittari

Uuden teknologian ansiosta mittaria ei tarvitse kalibroida. Mittari tulee lakiin perustuen tarkastaa 5 vuoden välein. Tuote on testattu VAL 4 mukaisesti.

Säteilymittarit – LabroTek

LabroTek Oy tarjoaa laadukkaat säteilymittarit mm. gamma, beta, alpha, neutron säteilyn ja säteilylähteiden havaitsemiseen. Valikoimastamme myös RF säteilymittarit tutkien, 5G tukiasemien sisällä ja ulkona tehtäviin tarkastuksiin ja mittauksiin, sekä RF-Safety mittauslaitteet, RF säteilyn ilmaisimet Directive 2013/35/EU mukaisiin RF mittauksiin.

LabroTek Oy toimittaa laadukkaat säteilymittarit kaikkiin mittaus ja tarkastus tarpeisiin Suomessa. Säteilyä on joka puolella, ja sitä on myös erilaista.

LabroTek Oy toimittaa laadukkaat säteilymittarit kaikkiin mittaus ja tarkastus tarpeisiin Suomessa. Säteilyä on joka puolella, ja sitä on myös erilaista. Säteilyn vaikutukset voivat olla vakaviakin. Säteilymittareita olemme toimittaneet satoja asiakkaillemme.

Radonmittarit ja ilmanlaatumittarit – Gigantti verkkokauppa

Tarkkaile kotisi sisäilman laatua ja haitallisen radon-kaasun määrää kätevien mittarien avulla. Gigantin valikoimasta löydät radon- ja ilmanlaatumittarit.

Alkometrit, sähkömittarit, IR-lämpömittarit ja muut mittalaitteet

Mittavälineet monenlaisiin mittauksiin. Meiltä löydät muun muassa helppokäyttöiset paristotesterit, edistyneet yleismittarit ja kosteusmittarit.

Keywords: säteilymittari motonet