Veikkaus leikkaus

Veikkaus-tuottojen siirto budjettiin tuo miljoonien … – YLE

Veikkaus-tuottojen siirto budjettiin tuo miljoonien “tehostuselementin” edunsaajille – suurin leikkaus kulttuuriin ja liikuntaan

8.2.2022 — Veikkaus-tuottojen siirto budjettiin tuo miljoonien “tehostuselementin” edunsaajille – suurin leikkaus kulttuuriin ja liikuntaan.

Veteraanien vähentymisestä johtuva alenema rahoituksessa kohdistuu kaikkiin Veikkaus-tuottoja saaviin tahoihin. Valtiosihteeri kuvailee muutosta “varsin maltilliseksi”.

Näin valtio leikkaa avustuksia, kun Veikkauksen tuotot … – YLE

Näin valtio leikkaa avustuksia, kun Veikkauksen tuotot vähenevät – Marinin mukaan leikkaukset saatetaan vielä perua

12.10.2021 — Leikkaus merkitsee, että rahapelituottoja saaneiden taiteen ja kulttuurin, liikunnan ja urheilun sekä nuorisotyön ja tieteen toimijoiden on …

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen ihmettelee pääministeri Sanna Marinin kommenttia rahoituksen tarkastelusta vielä syksyllä. Kurvisen mukaan kulttuurin, liikunnan, nuorison ja tieteen vaikea rahoitustilanne oli tiedossa jo keväällä ja alkusyksyn budjettiriihessä.

Marin: Kaikki Veikkaus-leikkaukset perutaan – Politiikka

Marin: Kaikki Veikkaus-leikkaukset perutaan – Politiikka – Ilta-Sanomat

15.10.2021 — Taiteen ja kulttuurin tukirahoihin oli alun perin määrä tulla Veikkauksen varojen pienenemisen seurauksena 18,4 miljoonan euron leikkaukset, …

Hallitusviisikko ei siis päätynyt perumaan vain kulttuurinalan leikkauksia, vaan myös urheilun, tieteen ja nuorisotyön leikkaukset.

Leikkaus-keikaus Veikkaus-rahoilla – suomalainen maksaa aina

Leikkaus-keikaus Veikkaus-rahoilla – suomalainen maksaa aina – Seura.fi

21.10.2021 — Vähentyneet Veikkaus-rahat saivat ministerit levittelemään käsiään ja jojoilemaan budjettipäätösten kanssa.

Vähentyneet Veikkaus-rahat saivat ministerit levittelemään käsiään ja jojoilemaan budjettipäätösten kanssa.

Hallitus peruu Veikkauksen edunsaajien leikkaukset – Iltalehti

Iltalehti

16.10.2021 — Kaiken kaikkiaan leikkausten peruminen maksaa 77 miljoonaa euroa. 47 miljoonaa euroa tulee siis budjettivaroista, muut arpajaisverosta ja STM:n …

Pääministeri Marin: Veikkauksen edunsaajien leikkaukset …

Pääministeri Marin: Veikkauksen edunsaajien leikkaukset perutaan sataprosenttisesti – Politiikka | HS.fi

15.10.2021 — Hallituksen kiista Veikkaus-varojen leikkauksista alkoi tiistaina ja kärjistyi erityisesti Marinin ja Kurvisen välillä. HS käy läpi, mistä …

Asiasta roihahti kuluvalla viikolla yllättäen julkinen kiista, joka on hiertänyt myös hallituspuolueiden välejä.

suurin leikkaus kulttuuriin ja liikuntaan | Paikalliset | Hämeen …

Veikkaus-tuottojen siirto budjettiin tuo miljoonien “tehostuselementin” edunsaajille – suurin leikkaus kulttuuriin ja liikuntaan | Paikalliset | Hämeen Sanomat

8.2.2022 — Veikkaus-tuottojen siirto budjettiin tuo miljoonien “tehostuselementin” … on odotettavissa usean miljoonan euron leikkauksia lähivuosina.

Veteraanien vähentymisestä johtuva alenema rahoituksessa kohdistuu kaikkiin Veikkaus-tuottoja saaviin tahoihin. Valtiosihteeri kuvailee muutosta “varsin maltilliseksi”.

Tarkista viralliset Vikinglotto-tulokset – Veikkaus

Tulosarkisto – Tarkasta pelien tulokset – Veikkaus

Tulokset-sivulta voit tarkistaa viralliset Vikinglotto-tulokset. Katso heti oletko sinä tuore Vikinglotto-voittaja!

Tulosarkistosta voit hakea vanhojenkin pelien tulokset helposti ja nopeasti. Valitse vain peli ja haluamasi aikaväli. Katso tulokset!

Pesäpallossa on yhteisöllisyyttä ja iloa” – Veikkaus

Ajankohtaista – Veikkaus

28.7.2022 — Kuntoutuminen on vaatinut leikkauksia ja monilla eri lääkäreillä käymistä. Silmän takia Hukan talvilajin, ringetten, kausi jäi sekin kesken.

Kulttuurista ei ole varaa leikata – teatterialalla leikkaukset …

Kulttuurista ei ole varaa leikata – teatterialalla leikkaukset tarkoittaisivat kasvavaa työttömyyttä ja saavutettavuuden vähenemistä – Suomen Teatterit

9.2.2022 — Suomen Teatterit ry pitää hyvin huolestuttavina uutisia Veikkauksen edunsaajien rahoitukseen kohdistuvista leikkauksista vuosina 2024–2026.

Suomen Teatterit ry pitää hyvin huolestuttavina uutisia Veikkauksen edunsaajien rahoitukseen kohdistuvista leikkauksista vuosina 2024–2026.

Keywords: veikkaus leikkaus, veikkaus kulttuuri