Veikkaus tunnistautuminen puhelimella

Pelit – – Veikkaus

– Veikkaus

Pelaajalle. Veikkaus-sovellusRastipekkaPelipaikatMyyntipaikka-arvat ; Vastuullisuus. Turvallisempaa pelaamistaYritysvastuuPelaa maltillaPeluuri.fisivulle.

Tunnistaudu Veikkaus-kortilla

Oma Veikkaus – Veikkaus

Veikkaus-kortin lisäksi voit tunnistautua myyntipaikoissa kuponkipelejä* pelatessasi myös seuraavilla tavoilla: Ajokortilla; Kela-kortilla; Henkilökortilla …

Oma Veikkaus -sivulla voit tarkastaa avoimet pelisi ja ratkenneiden peliesi viralliset tulokset. Onko miljoonavoitto osunut sinun kohdallesi? Tarkasta heti!

Etuasiakas – Veikkaus

Veikkaus-kortilla saat pelipäivät talteen myös käteisellä tai pankkikortilla maksetuista automaattipeleistä. Lue lisää tunnistautumisesta peliautomaatilla.

Enemmän etuja, enemmän mahdollisuuksia

Etuasiakas – Veikkaus

Muista tunnistautua, kun pelaat Veikkauksen pelejä! Tunnistautuminen tarkoittaa, että ennen pelaamista peliautomaateilla tai kuponkipeliä jättäessäsi kerrot …

Enemmän etuja, enemmän mahdollisuuksia

Oma Veikkaus

Oma Veikkaus – Veikkaus

Tunnistaudu pelipaikoissa. Tietoa Veikkaus-kortilla tunnistautumisesta. Maksukortin liittäminen. Tunnistaudu puhelimella …

Oma Veikkaus -sivulla voit tarkastaa avoimet pelisi ja ratkenneiden peliesi viralliset tulokset. Onko miljoonavoitto osunut sinun kohdallesi? Tarkasta heti!

Veikkaus-sovellus ladattavissa nyt myös Google Play -kaupassa

Ajankohtaista – Veikkaus

19.3.2021 — Veikkaus-sovelluksen voi nyt ladata Android-puhelimiin Google Play … Kannattaa ladata puhelimeen Veikkaus-sovellus, jolla tunnistautuminen …

Veikkaus vaatii tunnistautumista: Kimppalotto loppuu – Kotimaa

Veikkaus vaatii tunnistautumista: Kimppalotto loppuu – Kotimaa – Ilta-Sanomat

28.12.2022 — Tunnistautuminen tulee pakolliseksi viimeistään heinäkuun alussa. … Veikkaus-kortilla, etuasiakkaan maksukortilla tai puhelimella.

Tunnistautuminen tulee pakolliseksi viimeistään heinäkuun alussa.

Veikkauskortin käyttö tulee pakolliseksi kaikissa rahapeleissä

Jokaisen lottoa pelaavan on tunnistauduttava ensi vuonna – Veikkauskortin käyttö tulee pakolliseksi kaikissa rahapeleissä

17.9.2022 — Vuoden 2023 alusta jokaisen Veikkauksen rahapelejä pelaavan on tunnistauduttava Veikkauskortilla. Kuva: Markku Tuhkanen / Yle.

Kioskiyrittäjä ihmettelee, miten jatkossa hoidetaan porukkalotot ja esimerkiksi lahjaksi ostettavat raaputusarvat. Lottopelaamisesta jo noin puolet on siirtynyt verkkoon.

Veikkauksen vaatii tunnistautumista peliautomaateille – Iltalehti

Iltalehti

11.1.2021 — Puhelimen lisäksi tunnistautumisen voi tehdä joko Veikkaus-kortilla tai Veikkauksen etuasiakkuuteen yhdistetyllä maksukortilla.

Keywords: veikkaus tunnistautuminen puhelimella, veikkaus pelikoneet tunnistautuminen, veikkaus qr koodi